Avem bucatarie proprie, lucru ce va ofera posibilitatea personalizarii meniului dorit de dvs ! Sunati la +40 727/699.844 sau Rezervati online Rezervati Acum

Echipa

Echipa Salon Venetian

Salon Venetian prezinta oferte speciale meniu nunta, botez fiind un restaurant nunta Bucuresti cu sala evenimente, botez precum si sala conferinte. Preturi mici pentru orice tip de petrecere.

Restaurant Venetian inseamna rafinament si calitate exceptionala a serviciilor, confort si intimitate, gastronomie Internationala. Meniul nostru cuprinde bunatati capabile sa satisfaca si cele mai rafinate gusturi, indiferent de cultura culinara cat si de statutul degustatorului,

Salon Venetian lanseaza o invitatie la intimitate si bun gust. Restaurant Venetian ofera mai mult decat o experienta senzoriala, el are menirea de a-ti purta simturile intr-un itinerar culinar de la naturaletea bucatariei romanesti la excentritatile celei internationale. Reusita unei nunti consta, dincolo de ambient si mancare, intr-o servire ireprosabila.


Madalina Andone

Manager

Experienta ne-a invatat ca trebuie intotdeauna sa ne orientam in functie de nevoile clientilor. Astfel, am reusit de fiecare data sa raspundem cu profesionalism tuturor cerintelor, oferind servicii fara concurenta. Am invatat sa fim deschisi provocarilor, reusind sa dezvoltam produse si servicii proprii conforme cu cele mai inalte standarde de calitate. Noi va aducem un plus prin responsabilitate..